lita på vår erfarenhet

NFB EL Stockholm AB är ett familjeägt företag med gedigen erfarenhet av el-arbeten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp.

Att installera
säker el

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt miljöarbete. Vi följer noga den miljölagstiftning som finns på området för att kunna utveckla en mer miljövänlig verksamhet och informerar våra kunder med vilka förbättringar som kan göras.

För oss kommer säkerheten alltid i första rummet. Alla våra elektriker har rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar vi alla efter att ligga i framkanten av ny teknik.

Vi utför även projektering och planering av styr- och reglertekniska anläggningar.

Vi ser över de automatiserade processer för programmerbara styrsystem som finns i fastigheter och programmerar rätt system efter fastighetens förutsättningar och användning.

Jackson Miller

"

interior designer // owner

Jackson Miller

I believe that every design is personal. The connection we have with clients determines how the projects will look at the end of the design process. We must understand the clients and bond with them, be a part of their dream. Their dream is our dream.

Rene Walker

Designer

Molly Dunn

Designer

James Dixon

Designer

ring oss för att skapa ditt drömhem